Børn

Store børn

Lige om lidt sker der store forandringer hjemme hos os. Okay, så stor en forandring er det måske heller ikke, men det føles sådan!

Fredag i næste uge har Sine sidste dag i børnehave! 😱  En æra med “små” børn slutter helt officielt. Og vi glæder os alle 4 til at hun skal starte på frittidshjem eller SFO, som nogle kalder det.

Ejer Christina Vorborg Jønsson

Siden hun skiftede børnehave i august sidste år, er hun vokset og modnet så meget, at jeg nogle gange synes jeg har svært ved at kende hende. Og ikke mindst, tabt sin første tand – det er så svært at følge med nogle gange.
Men sådan havde jeg det også med Sune, da han skulle starte på Frit 😉

Jeg kan mærke hun nyder de sidste dage i børnehaven sammen med sine venner 😊Heldigvis er de 4 som stadig er sammen og flyttede fra Fundamenterne og til Eventyrbussen. De leger stadig sammen og det er fedt at se, at de har haft hinanden hele vejen i skiftet mellem børnehaverne.
I går fejrede de alle Gallafest i børnehave sammen med resten af storbørnsgruppen fra både Eventyrbussen og Drivhuset (den børnehave som Eventyrbussen kører fra i Vanløse og er en del af). Det var en kæmpe succes, så de var en flok trætte børn vi hentede dansende til Volbeat’s For Evigt, da vi hentede dem med glimmer i ansigtet og farve i håret 😊

Jeg vil nyde den sidste uge med Sine som børnehave barn, som netop har fået en ny cykel med gear i anledningen af at hun starter på Frit om halvanden uge.

Ejer Christina Vorborg Jønsson

Nyd weekenden!

/Christina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s