Forever C9 · Forever Living · Sundhed

Status efter C9

Indrømmet!

Jeg har været meget skeptisk over at starte på en forever C9 udrensning..

Det handler mest om, at jeg oplever at det meste af vores omverden handler om træning og om at få den perfekte krop ved at begrænse sig fra nogle ting – kulhydrater/stivelse, gluten, mælk mv., som man ikke altid har behov for at gøre.

img_0052

Helt personligt er et af mine største forbilleder træneren Krisztina Maria, som praktisere det hun siger. Du må det hele med måde, intet er forbudt – og let røven og kom ud og bevæg dig så du holder din krop sund og stærk 💪🏻

Når det er sagt, så blev jeg rigtig nysgerrig på, at prøve C9 udrensning, efter at have talt med en af mine POMPdeLUX kollegaer. Hun har lidt af psoriasis i mange år, men med et par udrensninger med C9 er det meste forsvundet!

Da jeg hørte det, tænkte jeg – det skal jeg da prøve! for min allergi har drillet helt ekstremt den senere tid primært pga. stress (i forbindelse med jobsøgning de sidste 1,5 år! og sygdom i familien). Men jeg har haft ondt i min mave/tarme, så jeg tænkte det var værd at give det et skud.

Så jeg startede med udrensningen mandag i sidste uge – og fik som nævnt i det par blogs i sidste uge, god effekt allerede med det samme.

I løbet af et par dage var generene i maven væk, og jeg havde en lethed i kroppen, som jeg ikke har mærket i evigheder!
På dag 2 prøvede jeg at spise tomater for at se hvordan min allergi havde det – og  voila!- jeg kunne spise tomater uden en reaktion.
Jeg har faktisk kunne spise tomater lige siden! HURRA!!

Aloe Vera virker altså!

Det har været super nemt at starte på en udrensning – du køber en boks som indeholder Aloe Vera gel, måltidserstatning/proteinpulver, forbrændingspiller og fiberpulver. Også får du et hæfte hvor du skriver ned hvad du spiser/drikker i løbet af dagen, du noterer dit vægttab og de cm. du taber. Du tilføjer frugt og grønt fra den frie liste og får nogle lækre smooties fra dag 3-9.
Det er bare så super nemt!

Mine resultater er blevet:

Vægt -4 kg.

Antal tabte cm: 16,5.

Jeg styrketrænede ikke hver dag, men gik nogle lange ture med hunde – for det var ikke et større vægttab jeg var ude efter. Udrensningen af kroppen var vigtigere.

Jeg har besluttet at beholde Aloe Vera i mit liv, for det har virkelig gavnet mig. Og nu tænker jeg så på at prøve nogle flere Forever Living produkterne 😊

Er du interesseret i at prøve en C9 udrensning, så kontakt mig her, så skal jeg hjælpe dig at få fingerne i en boks 😊

SPONSERET indlæg!

Tak fordi du læser med ❤️

/Christina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s