Familie · Familietid · Kræft · Kræftpårørende · POMPdeLUX

Weekend snart slut og sidste POMPdeLUX arrangement…

Så nåede vi søndag aften..

Jeg er lige blevet færdig med at pakke hele POMPdeLUX kollektionen ned.

Det blev desværre min sidste sæson for denne gang, da jeg har valgt at prioriterer min familie i forhold til min svigermors kræftsygdom, som nævnt tidligere i en anden blog, har spredt sig til nakken og ryggen, samt har vækst ind ad mod hjernen.

Så vigtigheden for at være der for børnene er væsentlig større, da de begge er ret følsomme omkring at farmor er så syg. Og de kan jo ikke lukke af for det, da vi desværre bor lige over farmor, så de ser hende når hun er rigtig dårlig og når hun har gode dage.

Så af den eneste grund har jeg valgt POMPdeLUX fra.

Nu er kollektionen og rekvisitter pakket og klar til at blive sendt retur. Det har været en enorm oplevelse at være POMPdeLUX konsulent – jeg er så taknemmelig for de erfaringer og oplevelser jeg har været igennem, samt alle de nye bekendtskaber jeg har fået mig som konsulent! Dem vil jeg altså ikke være foruden! 😊 Derfor var det også en bitter-sweet følelse i går, lørdag, da jeg holdte mit sidste arrangement.

Men jeg slipper heldigvis ikke POMPdeLUX helt, for jeg har jo en masse søde kollegaer som jeg forhåbentlig stadig kommer til at se 🙏🏻

Men nu har weekenden ikke kun omhandlet POMPdeLUX herhjemme..

Fredag aften stod den på Halloween i Vanløse, hvor børnene var klædt ud og gik rundt til forskellige forretninger og byttede en kupon vi havde købt til en lille gave eller pose slik. Vi mødte nogle af vores gode venner, som vi fulgtes rundt med og masse fra Sunes klasse. Det var virkelige (u)hyggeligt!

Resten af aftenen blev brugt på Vild med Dans – vores fredags tradition hvor ungerne ALTID falder i søvn på sofaen og skal bæres i seng. Glæden ved at hygge med dyner på sofaen fredag aften ❤️

Lørdag var som tidligere nævnt, sidste dag med POMPdeLUX arrangement, så både min far, børn og niece kiggede også forbi for at shoppe gaver – det var super hyggeligt. Og senere på aftnen fik vi besøg af nogle gode venner og deres søn til god mad og hygge – også så vi lidt af TV2 Knæk Cancer show hvor ungerne blev vist med deres Knæk Cancer blomster som de har tegnet til farmor.

Ejer Christina Vorborg Jønsson

I dag, har energien været lig nul, da jeg er vågnet op små syg – ikke den bedste kombi når man stadig er på udrensningskuren C9 – som i øvrigt går super godt! Så jeg har spist det jeg skulle og prøvet at nå i mål med mere end 2 liter vand i dag – som efterhånden er nået.

En opdatering på hvordan det er gået kommer i løbet af ugen, for jeg har sidste dag på tirsdag!

Tak fordi du læste med ❤️

/Christina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s