Uncategorized

Cirkusland

Stour stour nummer!

I går var vi en tur i Cirkusland ved Slagelse, som er det sted Cirkus Arena overvintre. 

Vi var afsted med foreningen vi danser i og var ca. 20 børn og voksne samlet. Det var godt blæsende, så det er godt at deres manege og søløve bassin ligger inden for 😊

Jeg har været i Cirkusland en gang før for 5 år siden, da Sune var 2 år og Sine var baby, så der var blevet lavet lidt om siden den gang.

Vi havde en skøn og sjov dag, med søløveshow, cirkus, cowboy og indianer show og ikke mindst cirkus skole hvor man kunne lege cirkusartist for et øjeblik.


Så jeg skulle, da lige øve mig i at gå på line – den ene gang med hjælp fra Klovnen Bertil, som i øvrigt også syntes at jeg skulle være med i hans ene nummer, da der var cirkus 😉

Vi dystede også om hvem der kunne side længst på en Rodeotyr, og selvom vi var et par voksne som prøvede ihærdigt, blev vi slået af Sune som kunne sidde på tyren i 84 sek., og slog rekorden på 82 sek.

 

Der blev også prøvet Fun balls til stor morskab for Sine, Sune og min niece Cecilie, så havde en fest i dem. Hvor ville jeg også gerne have prøvet, det ser mega sjovt ud!

Resten af weekenden er brugt på hygge, have besøg af en af Klaus kammerater og hans søn som er på Sunes alder. Et besøg hos min svigermor, POMPdeLUX og jobsøgning. Alt i alt en dejlig afslappende weekend som der har været brug for.

Tak fordi du læser med ❤️

/Christina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s