Eremitageløb · Træning

Eremitageløb 2016

I går stod dagen i Eremitageløbets tegn.

Jeg løb mit første løb sidste år, hvor mine løbesko gik i stykker på 10 km – det var nok de længste 3,3 km hjem jeg nogensinden har prøvet 🙈
Men jeg var ved godt mod, og havde besluttet at det kunne kun blive bedre hvis jeg løb det en gang mere 😊

Så jeg havde tilmeldt mig sammen med et par stykker fra dans, så vi var et hold på 4. 2 af os havde løbet turen før og 2 var debutanter på ruten.

Vejret holdte heldigvis tørt, men det var skide koldt, så jeg besluttede hurtigt at jeg ikke skulle gå andet end lige ved vanddepoterne 😉

Det var en hård tur pga. manglende træning de sidste 14. dage, da jeg forstuvede min højre ankel ret så kraftigt på den ene morgen jeg skulle afleverer Sune.
Ikke det smarteste at gøre! Men med det ro den nu kunne få, let genoptræning og flade sko i 14. dage, ja, så kunne den sagtens klarer en løbetur med masser af sportstape på foden.

Jeg fik en tid som var bedre end sidste år – ikke helt som jeg gerne ville have haft. Men så er det godt, der er tid og plads til forbedring til næste år.

Her dagen der på, har jeg dog vældigt ømme ben, og ret så ondt i et overbelastet højre knæ – det venstre gør ikke nær så ondt.

Men pyt, for det var det hele værd! Og jeg er super glad for at mit personlige heppekor i form af min mand og børn var med til at klappe os godt på vej mod mål 😊

Dyrehaven er simpelthen så smuk på det her tidspunkt af året, så det er altid super skønt at være der ude om efteråret.

Jeg er klar til næste år igen 😊 Målet er allerede sat i forhold til tid, så det skal nok blive sjovt at se om det kan lade sig gøre.

Tak fordi du læste med på denne regnfulde efterårsmandag ❤️

/Christina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s