Prioritering af tid · Selvforkælelse

Tiltrængt frisør tid..!

I lørdags stod dagen lidt i selvforkælelsen tegn.

Jeg havde langt om længe bestilt en tid hos min frisør – søde Louise som har Hair by Kern på Godthåbsvej 64, Frederiksberg.
Det var tiltrængt, for jeg har virkelig forsømt mit hår! Aldrig nogensiden er der gået SÅ lang tid mellem mine frisør besøg 😱 (Der kommer ALDRIG til at gå 10 mdr. igen!)

Så det var noget af en opgave jeg satte Louise på, for at få fikset mit hår og gjort det smækker lækker til aftens forestående sølvbryllupsfest for min gamle chef og hendes mand 😊

Jeg fik lavet 2 farver striber som altid – en lys (blegning) og en mere gylden tone, så det ser naturligt ud, også fik jeg klippet alle de slidte spidser af, så det hele ser godt ud igen 😉

Jeg har gennem tiden prøvet mange forskellige frisører, men det er som om, jeg med Louise hos Hair by Kern bare har fundet mit match når det kommer til en frisør. For selvom det ikke ser sådan ud, har jeg tykt hår – og alt for meget af det. Så det kræver sin frisør at kunne klippe og ordne det, så det ser pænt ud – også når der er gået en uge. Og det sikre Louise ved at lave alle etager i mit hår indvendigt, så mit hår føles let og luftigt.

Nu skal hele bloggen ikke lyde som en salgstale for en frisør, men jeg bliver sgu lidt glad, når igen det er lykkedes at finde en frisør som kan gøre at mit hår bliver super fint, giver det masser af pleje med lækre produkter inden jeg går der fra, og giver sig tid til at lytte til hvilke udfordringer man har med sin hårpragt.

Jeg kan kun sige, at hvis du skal bruge en nye dygtig og sød frisør, så kan du med fordel vælge Hair by Kern på Frederiksberg.
Louise er knald dygtig og sætter virkelig en ære i sit fag og arbejde. Man kan mærke at hun brænder for sit arbejde, og det afspejler sig bl.a. i at hun ikke stresser og skynder sig at blive færdig når farven ikke lige vil sætte sig ordentligt og der snart kommer en ny kunde.

Det tog næsten 4 timer inden jeg blev færdig, og min søn som var med, da han ikke ville det han oprindelig skulle, han rendte og hyggede med Louise og fejede gulvet imellem at spille på Ipad og gå efter Pokémon stops 😊 Nok verdens mest tålmodige 7 årige jeg nogensiden har oplevet 🙈 Men jeg ved at han også syntes at det var dejligt bare at være sammen ham og mor, selvom mor var til frisøren – og lur mig om han ikke gerne vil med en anden gang, for han blev forkælet med sodavand og chokolade mens han ventede, det var noget af et hit.

Her er lidt billeder af før og efter med en tydelig forskel 😊

Jeg har lovet mig selv at der ikke skal gå så lang tid igen, inden jeg skal have ordnet mit hår, så det ikke bliver lige så stor en udgroning 😉

Tak fordi du læste med ❤️

/Christina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s