Arbejde · Jobsøgning · Nyt Job

På udkig efter nyt job

I marts blev jeg ansat hos rekrutterings- og vikarbureau Personale-match aps.

Jeg har været glad for at være der som online marketingassistent, men det har også været udfordrende, da det er mit først job efter jeg blev færdig som bachelor og online marketing manager og jeg har siddet alene med alle online opgaver.

Samtidig, er det også en virksomhed som er i stor vækst, men som ikke har haft fuld fokus på deres online profil – og det var her jeg kom ind i billedet 🙂

Jeg har varetaget alt online, bygget en online profil op på de sociale medier og lave en masse nye kampagner på Google som er begyndt at kunne se udbyttet af på hjemmesiden.

Mit løntilskud slutter d. 30/9-16 og jeg har været så heldig at blive forlænget hos Personale-match frem til d. 31. december 2016, så det vil altså sige at jeg skal ud og finde nyt job, igen.
Det gør heller ikke noget, for hvor end glad for jeg er for mit job, så er det også min tante som ejer virksomheden, og i det lange løb kan det godt blive svært at arbejde sammen når vi er i så tæt familie som vi er.

Derfor er jeg nu på udkig efter et nyt og spændende job, hvor jeg kan bruge mine erfaringer og kompetencer fra Personale-match og alt det som jeg har med fra Dansk Supermarked, min studietid og livet.

Men hvad søger jeg så?

Jo, jeg søger en stilling med:

  • Masser af kundekontakt – det savner jeg, det giver så meget energi.
  • Noget salg, for det savner jeg også nu hvor jeg ikke er i Lagkagehuset mere – men ikke sådan en hunter stilling, det er ikke lige mig.
  • Marketing – allerhelst online og sociale medier, for jeg er vild med relationsbaseret markedsføring 😊
  • En større afdeling, så der er mulighed for at sparring med kollegaerne.

Listen er lang, men disse kriterier skal helst kunne opfyldes 😊

Det skal helst være i Københavns området, så jeg kan cykle hver dag og ikke behøver køre bil eller tage det offentlige hver dag – det kunne være så rart 🙏🏻

Så kender du nogen, som kender nogen, som kan bruge sådan en som mig med krudt i røven og et højt energiniveau, som ikke er bange for at prøve nye arbejdsopgaver/områder og som kan bidrage med en masse andre kompetencer og et smil på læben og positivt sind, så sig endelig til.

Jeg skal helst gerne have fundet noget inden 1. januar, så jeg ikke skal tilbage i dagpenge systemet.

Tak fordi du læste med ❤️

Ejer Christina V. Jønsson

/Christia

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s