Sjov · Veninder

Tøsehygge dag

Kender du det?

Nogle gange har man en plan om hvordan dagen skal være eller hvad der skal nåes, og så ender det slet ikke med at blive som man havde regnet med?

Sådan var min lørdag 😃
Jeg havde tænkte der var nogle ting jeg skulle nå, men i stedet fik jeg en lørdag fyldt med hygge, en løbetur, nogle skønne veninder og ikke mindst en skide sjov biotur.

Lørdag formiddag havde jeg en løbeaftale, som blev lavet lidt om pga. arbejde,  så i stedet endte jeg med at løbe med min veninde som jeg danser med. Det var skide hyggeligt at løbe en tur sammen, det sker nemlig ikke så tit.

Hjem og hente ungerne hos min far, som kiggede efter dem, mens jeg var afsted. Lige hjælpe ham med at rydde op i nogle af min mors ting, da han er ved at gøre huset i stand og rydde mere op efter hende.

Hjem med 3 poser af ting som skulle fordeles rundt til nogle vi kender. Og da jeg kom hjem, så var min gode veninde fra gymnasiet kommet.

Der kan godt gå lidt tid inden vi ses, og vi ses ofte kun når hun er i København på weekend, da hun er flyttet “hjem” til Odense for at læse til læge. Så jeg nyder vores timer sammen, fordi jeg ved der kan gå lang tid i mellem. Og med sådan et lægestudie, kan det godt være svært at have tid til at man lige får besøg af sin veninde med familie fra København en hel weekend 😊

I løbet af eftermiddagen, dumpede min kusine også forbi, da hun også var herinde af. Og min manden træk “jeg køre lige med en af drengene” korte så vi kunne være alene og tøsesladre.

Ejer Christina Vorbrog Jønsson

Lørdag aften tilbragte jeg i selskab med min bedste veninde Maj, vi var inde og se Bridget Jones’ baby – den er virkelig værd at se! Jeg har ikke grint så højt og længe siden vi så “Bad Moms” i starten af august 😊

Ejer Christina Vorborg Jønsson

Det var bare super skønt at være sammen. Jeg elsker at være sammen med hende på 2 mandshånd, så efter filmen gik vi på Café Zirup inden i byen og sad og snakkede til de lukkede, inden vi gik til toget.

Jeg kan mærke, at jeg virkelig har manglet sådan en dag, hvor det bare var mig og nogle af mine veninder, som jeg holder allermest af at være sammen med. At bruge en dag sammen med dem, er energi givende og fantastisk.

Tak fordi du læser med ❤️

Christina

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s