Ferie

Sidste feriedag

Så er sidste feriedag næsten brugt..

..Og i morgen venter hverdagen, 1. klasse for Sune, de sidste 14. dage på Gården for Sine, og en uge med 3 gange Capoeira træning for ungerne og masser af arbejde for både Klaus og jeg..

Puha, jeg bliver allerede træt af tanken!

Til gengæld har vi haft en skøn ferie sammen med mange gode oplevelser. Været sammen med mange skønne mennekser. Mødt søde nye mennesker. Været til en hyggelig sommerfest hos en af Sunes klassekammerater. Badet og slappet helt vildt meget af 🙂

Denne weekend har budt på mange sjove og hyggelige oplevelser. Fredag aften var jeg sammen med 2 af mine veninder i biografen og så Bad Moms – Det er virkelig en film som skal ses, hvis ikke du allerede har set den.

IMG_0136

Lørdag stod hele eftermiddagen og aftnen på Sommerfest hos en af Sunes klassekammerater, hvor han hjælp til med maden. Mens han svedte gik Sune og jeg på Pokémon jagt – ja, jeg har overgivet mig og hentet appen til Sune – nu skal jeg vidst passe bedre på min telefon, for han snupper den tit til at lave snapvideoer.

Du kan i øvrigt følge mig på snapchat: fruvorborg 😉

I dag, søndag, har jeg brugt tiden sammen med Sine og hyggeligt lidt med hende, udover at gøre klar til næste uge, hvor jeg har bagt rugbrødssnakcs og rugbrødsboller til, så det skal nok vække lykke i madpakken for både mor og søn 🙈

Tak fordi du læste med ❤️

/Christina

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s