Uncategorized

Ny børnehave….

Min sidste blog handlede om lukningen af Sines børnehave Gården i Fundamenterne..

Det har været en uge med uro og stress over at skulle finde ny børnehave, manglende udmelding fra ledelsen og et officielt brev på at Fundamenterne lukker permenent.

Både Klaus og jeg, samt forældregruppen har talt meget om hvad vi gør i forhold til nye instutioner.
Allerede torsdag eftermiddag ringede jeg til pladsanvisningen i København og skrev Sine op til 2 nye børnehaver. Adventskirkens børnhave, som ligger lige ved siden af hvor vi bor og udflytterbørnehaven Eventyrbussen i institutionen Drivhuset.

Efter vores ekstra forældremøde søndag formiddag, besluttede Klaus og jeg os for at presse på med at få en plads til Sine i udflytterbørnehaven. Sine fungere så godt i en udflytter, og der var flere af de andre fra hendes stue som havde tænkt sig at flytte deres der over.

Vi havde fået at vide at de kunne klare 7 pladser, og ikke kun 5 pladser som Pladsanvisningen havde sagt til at starte med. Det betyder faktisk at 7 af børnene kan flyttes sammen, mens institutionen Parkhuset på Tølløsevej kan tage 5 af de små børn ind, udover en af de små piger som allerede har fået plads.

Mandag middag fik vi et tilbud på en plads i udflytterbørnehaven Eventyrbussen sammen med 4 af de andre fra Sines stue, den takkede vi hurtigt ja til. De skal dog starte lidt forskelligt. Men det vigtigst er, at de er sammen!

Onsdag formiddag talte jeg med børnehavelederen i Drivhuset.
Hun var super sød ☺️
Hun fortalte hvordan de arbejdede med børnene, samt hvad planen for storbørnsgruppen som Sine skal være en del af arbejder med.

Sine
Skønne Sine ❤️

Vi skal besøge udflytterbørnhaven, som ligger i Lille Skensved i vores ferie for at se hvordan området ser ud. Og i går aftes cyklede vi over for at se hvor Drivhuset ligger, så Sine kan lærer vejen der over.

Christina Vorborg Jønsson

Jeg har mere ro i maven nu, efter at have talt med den nye børnehave, hvor jeg også har talt med en af de pædagoger som Sine skal starte med.

Jeg er bare glad og lettet, og forhåbentlig snart sove en hel nat igen..

Nu er ny børnehave fundet, så kan jeg presse mere på med at få svar fra kommunen om hvorfor man har valgt at lukke børnehaven.
Så længe der er så mange uafklaret ting, omkring lukningen af børnehaven, er det ikke den sidste blog om børnehaven 😏

Tak fordi du læste med ❤️

/Christina

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s