Familie · Fie · Hund

Hundebarnet Fie

Jeg har indtil nu ikke skrevet så meget om vores sidst ankomne medlem i familien, vores hund Fie.

Mest fordi jeg ikke synes mine blogs skal handle om vores hund.

Men!
Jeg vil gerne dele historien om hvordan vi fik Fie, og hvordan vi over en weekend besluttede at udvide familien med den smukkeste cocker/cavalier blandingshund 🐶

En fredag aften i december kigger min mand på mig og spørger om vi ikke skal have hund(!)

På det tidspunkt er det mere en 1,5 år siden min far og jeg aflivede vores hund Oscar, og det havde for min far bådet givet en frihed, men også en tomhed både hos ham og mig, fordi han nu var helt alene, og jeg manglede Oscar til at gå lange ture og hygge med.

Jeg kiggede meget skeptisk på ham og sagde at det synes jeg var en meget dårlig ide, idet vi har ungerne og vi har en travl hverdag.

Det viste sig, at en af min mands veninder og hendes kæreste, skulle hjælpe med at finde en nyt hjem til en kammerats lille hvalp Fie på 9 uger, da han ikke kunne have hende alligevel, grundet nogle private omstændigheder.

Jeg kan huske, at jeg blev praktisk og stillede en masse spørgsmål som han skulle spørge om, for jeg ville sikre mig at der ikke var noget galt med hende, og at der var givet samtykke til at Fie blev videre givet.

På det første billede jeg så af hende, faldt jeg pladask for hende. Hun var så yndig og fin. Virkelig bedårende 😍

Vi snakkede meget om for og i mod i forhold til det at have hund. Og talte med børnene om det, for skulle vi have hund, blev det et fælles ansvar og alle skulle hjælper med at ordne ting omkring den.
Ungerne var ellevilde, da vi fortalte at vi skulle ud og kigge på hende sent søndag eftermiddag. De havde også savnet Oscar.

Da vi møder hende første gang er jeg solgt.

Hun var oprigtig yndig og fin – og samtidig løb hun lige i armene på Sine og Sune, udover os voksne, og blev ved med at gå tilbage til dem.
Så det var et rigtig godt tegn.

IMG_2443

Vi besluttede at tage hende med, med det samme. Hun passede godt i familien, og blev en for tidlig julegave til os alle 🎁

Jeg var dog lidt urolig for at Fie ikke ville falde til, idet hun på bare en uge skiftede hjem 2 gange inden hun kom til os.

Men jeg må sige, der har intet været at frygte!

Fie faldt hurtigt til ☺️

Hun er hele familiens hund – også morfars og farmors hund.

Hun er lige blevet otte måneder – hvor blev tiden lige af!? 🤔

Hun er glad, legesyg, nysgerrig og alligevel lidt reserveret. Og ikke mindst lidt af en ballademager for tiden. Men hold nu op hun var den bedste julegave man kunne ønske sig.

Hun har også lige været igennem en gang Giardia, som i øvrigt smitter fordi folk i området ikke samler op efter deres hund 😠  – du kan læse mere om hvad er her. Man glemmer lidt hvor dyrt det er at gå til dyrelægen, men den klinik vi bruger til Fie, er super dygtige og søde – og vi har været godt informeret og vejledt under hele hendes behandling.

IMG_3747

Nu er hun snart frisk igen, og klar til mere ballade. Og jeg er sikker på, der var en grund til at vi skulle have hende og hun skulle blive en del af vores familie.

Tak fordi du læste med 😊

Christina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s