Sundhed

Uventet drejning på dagen…

Nogle gange kan der ske uventet ting når man går til lægen..

..Det måtte jeg sande i mandags da jeg havde en tid hos min.

Jeg havde om morgen ringet for at få en tid fordi jeg vågnede med et stort blåt mærke på siden af min læg som gjorde ondt, samtidig havde jeg et par små blå mærker på bagsiden af mit lår. Jeg havde ondt i hele benet, så jeg ville gerne have det tjekket, for jeg synes det var lidt underligt at jeg havde så ondt i det når jeg ikke havde slået det.

Jeg regnede med at det var en fibersprængning, så jeg havde forventet at jeg lige fik kigget på benet også var det, det.

Udfaldet blev dog noget andet, da min læge undersøger mit ben og trykker rundt for at finde ud af hvor jeg havde ondt og hvor ondt jeg havde.
Lægen kunne ikke finde ud af hvad det var, og fordi jeg havde ondt hvor nogle af de dybe vener løber i benet, så skulle jeg et tur på Frederiksberg Hospital og tjekkes for en blodprop.

JA en BLODPROP!
Det skulle udelukkes, da jeg tager p-piller og der er risiko for blodpropper når man tager p-piller.

Så mig hjem med min bil og få min mand til at køre mig ind til Frederiksberg Hospital. Jeg kom hurtigt til, da de ventede på mig. Her fik jeg taget nogle blodprøver, tjekket bloptryk og så kunne jeg ellers vente på svar.

Jeg endte men at vente en 5 timers tid, da de havde travlt for der var kommet ekstra mange indlæggelser den dag. Jeg var bare glad for jeg havde taget min oplader med til telefonen, så den ikke gik ud mens jeg sad der og ventede.

Da lægen endelig kom, fik jeg at vide at jeg skulle komme igen tirsdag morgen, da jeg skulle ultralyd scannes for at finde ud af om der var en blodprop. Mine værdier i blodet var lidt for høje, så de kunne ikke udelukke en blodprop.

Så et skud blodfortyndende til mig, inden jeg fik lov at tage hjem og sove inden jeg skulle møde tirsdag morgen til scanning.

Tankerne løber rundt mens man sidder der, mellem folk som faktisk er ret syge og tænk hvis det faktisk er en blodprop – hvad så? Jeg er ”kun” 31 år, det vil være alt for tidligt at få en blodprop. Skulle jeg måske finde noget andet prævention og stoppe på p-piller? Skulle jeg faktisk blive steriliseret, så man slap for p-piller?

Årh mange tanker løber faktisk igennem hovedet, mens man sidder og venter.

Jeg fik altså heller ikke sovet så meget om natten, da jeg var urolig for hvad svaret var. Men afsted tirsdag morgen til scanning.

Scanningen tog ikke så lang tid. Men alligevel måtte lægen ud og finde en anden læge for at få hjælp til at finde ud af om der var en prop i mit ben.
Den ældre læge var sød nok, han fik hurtigt scannet hele mit underben og fandt heldigvis ikke noget!
Et øjeblik da den første læge gik for at få noget hjælp, blev jeg virkelig nervøs for at der var en blodprop idet hun sagde jeg er nød til at få noget hjælp, da jeg ikke kan be- eller afkræfte at der ikke er noget.

Men heldigvis ikke..!!
Det var virkelig en lettelse! 😊

Jeg fik hurtigt svar om hvad de havde set, og blev sendt tilbage til Y20 hvor jeg var indlagt, og ventede på at lægen kom og talte med mig, da denne havde læst svare fra ultralyd scanningen. Det gik forholdsvis hurtigt og jeg var udskrevet igen med beskeden om at det ikke var en blodprop, men hvad det så ellers var vidste han ikke. Det kunne stadig sagtens være en fibersprængning, som jeg selv havde troet fra starten, men det var nu op til min egen læge at finde ud af det.

Så nu skal jeg så finde ud af, hvorfor jeg stadig har så ondt i mit ben og har blå mærker..

Ovenpå sådan en forskrækkelse, er man altså lidt træt, da jeg sad og arbejde derhjemme efter at være kommet hjem, faldt jeg simpelthen i søvn foran computeren! Godt at jeg arbejde hjemme og ikke var kørt på kontoret – det kunne havde set kønt ud, at jeg sad der og nikkede foran computer  😂

Men hvad der så skydes at jeg har ondt i benet må tiden vise, i det mindste havde jeg ikke en blodprop 😊

IMG_3366

Tak fordi du læste med

/Christina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s