Inspirationskilde · Personlig udvikling · Træning

Kvinder som inspirere mig

Jeg er sikker på du kender til det med, at møde en kvinde som kan inspirere eller motivere dig i livet til, at skabe en forandring, som du måske længe har ønsket dig, men ikke rigtig har fået gjort noget ved?

Jeg er inspireret af et par kvinder, den ene kender jeg, den anden har jeg fulgt i mange år – læst hendes bøger, læst hendes blogs, set hendes videoer mv.

Den sidste er træneren, coach og meget andet Krisztina Maria. Hun motiverede mig til ikke, at gå i stå, kort efter min mors død, jeg havde fulgt hende inden, men lige på det tidspunkt gav det bare meget mere mening det hun sagde, også er jeg altså blevet hængende.

Lidt nørdet har jeg fået tatoveret ordsproget ”Strength comes from within” på min arm, mest som en påmindelse om, at når det hele ramler sammen om en, skal man finde styrken inden i til, at komme igennem og komme videre. Situationen er egentlig lige meget, men hvis ikke man er parat til at give slip og gå fremad, ja så kommer man igen vegne.

Det er et godt ordsprog at blive mindet om 😊

Version 2

Du kan i øvrigt læse mere om Krisztina Maria her

Den anden kvinde som inspirere mig, er en kvinde som hedder Rie Skårhøj. Jeg mødte Rie tilbage da jeg trænede mor-barn hold i fitness centeret, mens jeg var på barsel med Sine i ’11.

Jeg har været til hendes undervisning i flere år, men for et par år siden, fangende hun mig på den helt rigtige måde, ved at komme en med en vægt da jeg trænede en øvelse og sagde ”du kan sagtens klare noget mere vægt” og stak vægten i hænderne på mig. Selv med en skade i ryggen, var det ikke umuligt, og jeg begyndte efterfølgende at presse mig selv hver gang jeg var på hendes hold.

Samtidig er det også Ries livsglæde når hun underviser, som motivere en til at fortsætte. Der er aldrig en sur mine når hun underviser, og det virker altid som om at hun giver sig selv 110% når hun er der, og det smitter altså af.

Rie har på mange måder siden været med til at presse mig i min træning, og med hendes hjælp er jeg blevet en del stærkere i min krop end jeg før har været. Jeg har fået bugt med den skade i ryggen jeg fik da jeg blev påkørt med ungerne på cykel, og i dag er det mere vigtigt for mig, end nogensinde før, at jeg ikke får et tilbagefald med ryggen, så jeg skal starte fra 0 igen.

Jeg oplever at Rie på mange måder er en ildsjæl, og for et års tid siden, startede hun YogaFaith op i Danmark. Her kombinere hun den kristne tro med sin glæde til yoga.

Du kan læse mere om Yogafaith her

Samtidig har hun skrevet nogle bøger om ledelse af frivillige – et område som hun også brænder en del for, ud over at være mor til 3 og selvstændig.

Jeg føler mig privilegeret over, at have mødt en menneske som Rie, som med sin livsglæde og varme, inspirer og motivere mig i min hverdag.

Begge kvinder har været med til at flytte mine mål i forhold til træning, men også givet mig blod på tanden til at løbe mit første eremittage løb sidste efterår.

IMG_2100

Hvem har du som inspirationskilder?

Tak fordi du læste med.

/Christina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s