Familietid · Påskeferie

Påskeferie….🐥

Åh den påskeferie har været tiltrængt!
Jeg ved ikke hvordan du har det? men jeg har virkelig nydt at have helligdagene fri.
IMG_3240

Det har været SÅ skønt!

Og hvor har jeg nået en masse!

Du kender vel også til det med, at man har en masse ting som skal ordnes hele tiden, den der liste med projekter som godt selvom man streger en ting på listen, så bliver den stadig længere 🙈

Okay, så lang er den heller ikke for tiden, for når man er jobsøgende har der været tid til at få ordnet nogle af tingene, men der er bare altid den der ting som man liiiiige skal ordne, som man ikke gider!

For mit vedkomne er det oprydning i kælderen, det er simpelthen så uoverskueligt. Mest fordi det er en blanding af ting som vi gerne vil have på loppemarkedet, men ikke har haft tid til at gøre, også alt det tøj fra ungerne som er blevet for småt.

Jeg fik simpelthen et flip den anden dag, og ryddede op i ungernes skabe med tøj og fik sat ting til salg, fik sorteret det som skal på loppemarked, men jeg fik også lavet en sort sæk sammen med ungerne, plus et par poser med tøj, sko og legetøj som vi kørte til mødrehjælpen med den anden dag. De går virkelig op i at man kan hjælpe andre, men elsker også at være med på loppemarkeder, hvor Sune f.eks. selv fortæller hvad hans ting skal koste, hvis nogen spørger.

Det var en fantastisk følelse, da vi var færdige! Der blev lidt mere overskueligt i kælderen, og en del mindre efter donationen til Mødrehjælpen.

Egentlig har det kun været søndag & mandag vi har haft aftaler her i påsken – jeg har simpelthen prioriteret, at vi bare har kunne slappe af, gå lange turer med Fie og ellers bare ligge på sofaen og se en masse tegnefilm. Det har været så fantastisk.

IMG_3254

Og der er også blevet tid til at få trænet hos min ynglings underviser, drikke en kop kaffe med en kollega fra Lagkagen, bage kanelsnegle, lave frittatas, løbe en tur sammen med Sune, besøge skønne venner og holde fødselsdag for min far.

Det at vores ferie ikke har været fyldt op med arbejde og planer, har været så skønt – vi har normalt mange planer i sådan en kort ferie, men vi har alle 4 haft brug for at slappe af og hygge sammen.

IMG_3269

Men nu kan man også godt mærke på ungerne, at de glæder sig til at komme tilbage i skole og børnehave i morgen. Det er vidst tiltrængt efter 10 dages ferie, hvor de næsten kun har haft hinanden at lege med.

Jeg håber du har nydt din ferie 😊

Tak fordi du læser med ❤️

/Christina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s