Familie · Nyheder

Lidt forandring fryder..

Jeg ved det, jeg har ikke fået skrevet på bloggen siden i sidste uge 🙈
Jeg har virkelig haft travlt på jobbet, men samtidig har der været pres på derhjemme i forhold til min svigermors operation i sidste uge..

Der skete desværre det, at den blev flyttet fra mandag til tirsdag pga. sygdom blandt kirurgerne. Så ventetid blev byttet ud med lettelse, også var vi en tur inden og sige hej, så min svigermor ikke skulle ligge og kede sig. Det blev hun glad for, da hele familien kiggede forbi

Tirsdag blev så operations dag, og da de først ringede fra hospitalet og sagt, at nu blev hun kørt afsted gik tiden ligesom i stå igen… Ventetid ved sådanne operationer er bare dødens pølse.

Da vi stadig intet havde hørt ved halv syvtiden om aftenen, besluttede jeg mig for at ringe og spørge om hun var blevet færdig – Vi var blevet lovet, at de ringede fra hospitalet, når hun var kommet på opvågningen.

Heldigvis havde de bare glemt det, og jeg talte selv med min svigermor, som fortalte, at hun var kommet til opvågningsstuen omkring kl. 16.30, så det havde taget ca. 4 timer i det hele.
Alt var gået fint, og hun havde det under omstændighederne godt.

Som pårørende var det en lettelse og hun kom hjem allerede torsdag, som hun var blevet opereret tirsdag.
Der har som sådan ikke været nogle komplikationer, men der er nogle ting som skal genoptrænes efterfølgende. Sådan vil det sikkert altid være, når man er blevet opereret i og omkring hjernen.

Den værste del af forløbet er sådan det overstået, nu er næste step strålebehandling.

Men der er jo sket meget andet siden jeg skrev min sidste blog 👏🏻

En af de mere spændende er, at jeg har skiftet blog forum, før havde jeg min blog på WordPress, nu har jeg flyttet den til Bloggers Delight.

IMG_3090

Hvorfor?

Tja, der er flere læsere og så har BD et samarbejde med nogle organisationer som jeg selv støtter. Jeg glæder mig meget til at skrive her og håber du følger med.

Tak fordi du læste med 😊

/Christina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s