Familie · Kræftoperation · Kræftpårørende

Den lange ventetid…

I dag skal min svigermor opereres i hjernen for hendes kræft 😨

Jeg har egentlig ikke ville berører behandlingsforløbet så meget, jeg mangler ligesom lidt opdatering i forhold til hvad beskeden faktisk var omkring hendes behandling..

Det endte i lidt af en kaos uge, der hvor min svigermor skulle have svar, for jeg endte med at indlægge hende med nyresten mandag aften, som vi skulle have besked onsdag. Så det hele blev lidt forskudt, da hun lige skulle igennem en akut operation, så der kom styr på nyren igen.
Fredag morgen mødtes jeg så med hende på hospitalet til samtalen om behandlingsforløbet.

Jeg må indrømme jeg blev meget lettet, da beskeden lød ”Vi kan opererer dig.”
Der faldt simpelthen en sten fra mit hjerte! 😪

Jeg vil sige, at det er det bedste udgangspunkt man overhovedet kan få, i et forløb hvor kræften pludselig har spredt sig til hjernen. Så nu bliver det en kombination af operation og strålebehandling af områderne af hjernen som er berørt.

Det lettede ligesom den sorte sky som hang over hovedet på os alle, fordi vi alle, inkl. min svigermor, har følt, at det var lidt af en dødsdom når der først er metastaser på hjernen. Det er jo desværre set før.

Men min svigermor er sgu en figther 💪🏻
Hun har på trods af det som hun har været igennem tidligere ikke valgt, at ligge sig ned og lade tingene stå til. Og det er rart, at hun kigger fremad, og planlægger fremtiden, det løfter stemningen lidt.

Hun har dog gået og ryddet lidt op, som om hun ikke kommer hjem igen. Det fik hun så besked på, at stoppe for selvfølgelig gør hun det!
Jeg tror bare det er en naturlig reaktion når man skal igennem sådan en stor operation, så vil man gerne have, at der er styr på tingene hvis udfaldet er anderledes end beregnet.

Mine børn hjalp hende med, at pakke hendes taske. De har det lidt svært med at farmor nu igen skal på hospitalet. Jeg tror mest de er bange for, at hun ikke kommer hjem. For det oplevede de jo med min mor.
Så det har været vigtigt for min svigermor, at vise, i hvert fald Sine, at hun nok skal komme hjem også har de lavet aftaler om, at de skal hjælpe hende med nogle småting når hun kommer hjem.
Men det ville godt nok også være mærkeligt, hvis ikke også de reagere med alt det de har oplevet på tætteste hold som pårørende til en kræftsyg.

I dag er så den store operationsdag 🏥
Hun skal efterfølgende ligge på intensiv opvågning i op til 2 døgn, alt efter hvordan hun har det. Så det bliver nogle barske dag at skulle igennem. Ikke mindst for min mand og hans søster, for det er fan’me ikke sjovt, at se sine forældre en sådan situation.

Det mest nervepirrende er dog, at vi ikke 100% ved hvor lang tid operationen tager, og hvornår vi kan forventet at hører noget.
Det må tiden i dag vise..

IMG_3045

Jeg krydser fingre og håber på det bedste med alt min positive energi 🙏🏻, og satser på at der bliver travlt på jobbet i dag, så man ikke registrer ventetiden så meget.

Tak fordi du læste med ❤️

Go’ dag ☀️

/Christina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s