Forældrefest · Sjov weekend

Sidste weekend var… Travl og SJOV!

Det har været en travl uge og sidste weekend var ikke mindst lige så travl 🙈

Jeg har derfor ikke fået skrevet noget på bloggen siden fredag.

Nårh men, fredag aften var jeg ud og spise sammen med 3 gamle kollegaer. Den ene er flyttet, så hun lagde hus til og diskede op med noget lækkert mad inkl. hjemmelavet bearnaise sauce! 😋
Også var der ellers dømt tøse-vin-sladder-hygge fredag aften.

IMG_3017

IMG_3018

Det var SÅ hyggeligt, og jeg fik grint så meget, at jeg havde ondt i maven! Det var en god, og ikke mindst våd aften, med masser af vin til maden.

Jeg elsker at være i selskab med de her 3 damer, for vi har arbejdet tæt sammen og kender hinanden på godt og ondt. Så det er altid skønt at se dem, og som altid løber tiden fra os, og det blev lidt sent inden jeg nåede hjem.

Lørdag formiddag var jeg liiiidt træt! Men jeg havde lovet ungerne, at vi tog til familie FDF og hyggede der. Teamet var middelalder, så ungerne lavede kapper, armbånd og punge i læder. Der var tinstøbning, også snobrød over bål.

IMG_3020

Det var piv hyggeligt, men hold nu op hvor vi lugtede af bål bagefter! 😩
Min jakke blev luftet i 2 dage efter inden den blev vasket, og den lugter stadig af bål 🤔

Men bål lugtende jakke eller ej, så skulle jeg jo være vært lørdag aften til en forret, for forældrene i Sunes (min søn) klasse. Konceptet til aftens forældrefest, var running dinner, hvor vi rundt i forskellige grupper til for- og hovedret, hvor efter vi samledes et 3 sted til fælles fest.

Det var så sjov og virkelig hyggelig!
Jeg er fan af konceptet!

Jeg havde lavet en tallerken med 2 små retter på. Tunmousse på en bund af hjertesalat og en reje/krebsehale salat på let ristet brød og lidt andet grønt til. Det var super nemt, for det skulle kun anrettes lige inden gæsterne kom, da jeg havde lavet det hele om morgen, så jeg ikke også skulle nå det om eftermiddagen.

IMG_3031

Jeg skulle videre til en hovedret hos en anden forælder fra klassen, og her var det altså Chili-Con-Carne med chokolade og tilbehør som var på programmet!
Det var virkelig LÆKKERT!
Tiden trækker jo lidt ud, og pludselig skulle vi mødes med de andre til fest. Så afsted på cykel, med drikkevare i cykelkurven, som om man var 16 år igen!, til fest location.

IMG_3028

Vi fik vidst drukket og danset lidt. Og wupti var kl. 3 søndag morgen, og min mand og jeg skulle hjem til hundebarnet for hun skulle også lige luftes, vi havde ikke lige sørget for også, at få passet sammen med ungerne..

Men hold nu op det var en sjov fest!
Min mand havde prøvet, at tømme lidt af barskabet, som er godt fyldt. Men, da jeg kiggede i det søndag, var det stadig lige så fyldt som før, og det var selvom, at der var blevet drukket 5 af de flasker vi havde med 🙈

Så jeg kan egentlig godt forstå, at jeg (for engangs skyld!) havde tømmermænd! Hold op hvor havde jeg glemt, hvor dårligt man kan have det…! En lur og en masse frisk luft på gåturene med hunden, gjorde det lidt nemmere at komme igennem dagen 😉

Og jeg indrømmer gerne, at den stod på pommes fritter, burger og cola til aftensmad, mens vi lå på sofaen og så film.

Men trods lidt tømmermænd søndag, var det en super skøn weekend med masser af grin, dans, hygge og go’ mad, som helt sikkert skal gentages!

/Christina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s