POMPdeLUX

POMPdeLUX

Jeg ELSKER mit job som konsulent for POMPdeLUX!

Version 2

Jeg synes virkelig det er et skønt job, men det er også virkelig hårdt, fordi man er selvstændig og skal knokle allerede inden sæsonstart for at få booket sine kunder ind.

I torsdags havde den nye kollektion fra POMPdeLUX release, og det betød at jeg har lidt arbejde i de her dage! YEAH….! 🎉

Jeg har derfor holdt Åbent Hus de sidste 3 dage og besøgt nogle søde værtinder til Home Shopping arrangementer.  Det nye i denne sæson var, at jeg i torsdags var rykket hjem til min far at være. Det kræver lige lidt organisering i forhold til stativerne, men så var det godt at jeg kunne bruge mit gamle værelse og køkkenet 😊

Det er altid spændende om der kommer mange til Åbent Hus på release dagen, der sker primært noget seneftermiddag/aften – sådan har det været de sidste par sæsoner.

Jeg har brugt en del mere tid på min markedsføring denne gang, og haft mere tid på den online del, fordi mange kunder finder POMPdeLUX online, da deres virksomhed både er baseret på konsulenter samt med webshop.

Du tænker sikkert, hvad er POMPdeLUX?

POMPdeLUX er lækkert dansk designet kvalitets børnetøj til en god pris. Prisen er ikke skruet i vejret, fordi der ikke er noget detailhandelsled og det gør, at prisen kan holdes ned.

Du kan læse mere om POMPdeLUX her

Indtil videre har jeg haft besøg af nogle af mine søde stamkunder, som har været der de sidste par sæsoner og et par af mine veninder. Det er så hyggeligt, at man kan shoppe tøj til sine børn sammen med sine veninder.

IMG_2979

Jeg er altså virkelig fan af konceptet!

IMG_2981

Hvis ikke du kender så meget til POMPdeLUX og deres koncept med Home Shopping, skulle du altså kigge på det, og den lækre nye kollektion 😊

IMG_2988

Jeg har mere POMP arbejde i weekenden, og jeg glæder mig!

Jeg håber du får en dejlig weekend 🎈

/Christina

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s