Vinterferie

Vinterferie

Vinterferie

I sidste uge var det jo vinterferie fra skolerne for rigtig mange børn inkl. min egen søn. Men vi havde faktisk ikke planlagt at vi skulle noget specielt andet end om fredagen, hvor vi var i LEGO World sammen med Sunes bedste ven fra børnehaven Adam, min bror og niece.

Lillesøster Sine har været syg det meste af sidste uge og startede fredag ugen før med høj feber, manglende appetit og var rigtig klattet. Så det har absolute ikke været en fest at have børn hjemme.

Jeg har været heldig at have ”fri” hele ugen, idet jeg ikke har skulle til nogle jobsamtaler, i fagforeningen eller i jobcenteret. Så det passede jo helt perfekt, når man nu skal have et barn syg i mere end 1 uge.

Min mand havde et par fridage i løbet af ugen, så det passede jo godt med at vi skulle i LEGOWorld.

Sune har været lidt afsted på fritten i løbet af ugen, da jeg har måtte med min svigermor på hospitalet tirsdag til en samtale, og Sine har været syg. Så syntes han altså det var federe at være på fritteren end hjemme, da der var nogen at lege med. Og de har bestemt også hygget sig de dage.

Der har ikke været så mange børn, så de har bl.a. set film og været en tur i Zoologisk Have de dage han var der. Jeg havde nemlig en aftale om, at Sune kunne komme, da det ikke var sikkert jeg havde fri hele ugen i forhold til, at skulle til samtaler det en eller det andet sted. Og jeg siger bare, men tager altså ikke sine børn med til samtale i fagforeningen eller på jobcenteret, når det omhandler ens arbejdsliv, det virker helt forkert.

Så vi havde aftalt at der blev givet besked et par dage før om han kom alle dage, eller om Sune holdte fri, mens fredag var en planlagt fri dag 😉

Vi har egentlig bare brugt tiden på at hygge og være sammen, så meget vi kunne. Og nyde at der ikke var så meget stress og jag, som når man til daglig skal ud af døren om morgen.

Fredag var vi så i LEGOWorld, som tidligere skrevet med Sunes bedste ven Adam, min bror og min niece Cecilie. Sine var heldigvis blevet feberfri og havde slappet af og sovet så hun var klar til en hel dag i LEGOWorld. Ungerne synes det var en fest. Jeg som voksen blev nok lidt mere skuffet, idet, jeg ikke havde været andet end 1 eller 2 gange før, hvor Sine var baby. Der var der mega meget LEGO alle vegne kan jeg huske, og der var mange udstillinger fra LEGO fans, men også af de forskellige temaer – Friends, Starwars, City, så jeg var lidt skuffet.

Lige indtil der kom en flok klædt som stormtroppers med en af rød udgave af R2-D2, så jeg fangede lige et selfie med en stormtropper, mens ungerne fik taget billeder med de andre stormtroppers og en jedi.

IMG_2949

Ugen har også budt på mine sidste vagter i Lagkagehuset på supplerende dagpenge, inden jeg starter job 1/3, som først er 1 måneds praktik og efterfølgende 3 måneder med løntilskud. Så jeg håber at jeg til sommer har en fastansættelse, så jeg kan komme tilbage og tage lidt timer sammen med med søde kollegaer! Men det må tiden vise 🙂

Vi har også været så heldige at være til 3 x 1 års fødselsdag, 2 af dem var for 2 x tvillinger – det ser man altså ikke hverdag 😉

I sidste weekend var det Sunes gudsmors børn som blev et år. I tirsdags fulgte det næstyngste skud på stammen i familien trop – store Milas, som ungerne kalder ham, da vi har 2 med samme navn i familien, blev 1 år i tirsdags og han blev fejret i lørdags.

I går, søndag, fejrede vi så de skønneste tvillingepiger Isabella & Lusiana som havde fødselsdag i onsdag og blev 1 år. De var en tur hjemme i Danmark, deres første gang, sammen med deres forældre Sascha og Gus, som til dagligt bor i Australien, hvor de arbejder og Gus spiller professionel Rugby. De var så søde, glade, nysgerrige og kageglade. Det var sådan en dejlig måde at slutte vinterferien af på.

IMG_2955

Hvad har du lavet i vinterferien?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s