Nyt Job

Sikken en spændende uge det har været!

Nyheder - image

Der har været lidt stille den sidste uges tid, her på bloggen. Det beklager jeg 😊

Men det er kun fordi jeg har haft travlt med at være på kursus i fagforeningen, hvor jeg har været på et jobsøgningskursus, som min onkel og hans kone i øvrigt anbefalede mig at gøre, idet det var muligt at få nogle nye fif til CV, ansøgning og jobsamtalen.

Og det var da lige præcis det der skete!

Jeg er blevet klogere på, hvordan jeg kunne ændre mit CV så det var bedre. Samt fået ideer til hvordan jeg kan opbygge min ansøgning anderledes.

Samtidig har jeg været så heldig at være til et par jobsamtaler i løbet af den sidste uge.

En som blev matchet helt forkert!

Jeg var blevet kontakte om et job, hvor jeg kunne bruge mine kompetencer, og kommer til samtale til en stillingen som rengøringsassistent 🙄 Mere forkert kunne matchet vidst ikke have været..! Jeg tror ikke lige vi havde fået afstemt forventninger til stillingen korrekt.

En stilling som ikke føltes, som den rigtige lige nu og her.

Hvis muligheden byder sig en anden gang, så kunne det godt være den rigtige stilling, idet den har en kombination af salg, lidt marketing og relations dannelse til kunder/forhandlere.

Og endelig en stillingen, som arbejdsmæssigt vil give mig de udfordringer jeg har brug for indenfor marketing. Jeg kan arbejde med online marketing, som jeg brænder for. Samtidig kan jeg få lov at lave en masse Ad Hoc opgaver og være lidt af en blæksprutte.

Jeg har derfor sagt ja tak til den sidste stilling som Online Marketingassistent hos Personale Match, og starter 1/3 og jeg GLÆDER mig til at komme tilbage til den ”virkelige” verden og ikke bare være deltid, studerende og arbejdssøgende 😉

Go’ dag 😊

/Christina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s