Fødselsdag

Weekendtur & fødselsdag

I går havde jeg fødselsdag og blev 31 år..

Lidt skræmmende!

Jeg er 31 år! Puha!

Men faktisk er jeg slet ikke så bekymret over at jeg er i 30’erne nu, som jeg troede jeg ville blive.

Det var nok mest dagene op til jeg blev 30 år sidste år, som var der jeg panikkede mest og tænkte at nu blev jeg en gammel dame.

Anyways..

Jeg startede morgen/formiddagen i selskab med de andre folkedansere som var med på foreningens årlige weekendtur. Her fik jeg blomster af min mand og en gave af min far inden morgenmaden.

Men allerede fredag aften var jeg blevet fejret med sang og kage til aftenkaffen, hvor min datter og 2 fra foreningen havde lavet lagkage. Det var simpelthen så hyggeligt.

Senere på dagen fik jeg lov at shoppe lidt af min fødselsdagsgave fra min mand og børn, inden vi skulle hente vores hund. Og resten af dagen blev brugt hjemme, hvor vi fik mad fra, efter min mening, Københavns bedste Mexicanske restaurant – Que Pasa, som ligger i Vanløse, og så lige en god film til at afslutte dagen med.

IMG_2768

Også havde jeg shoppet en lille fødselsdagsgave til mig selv, et par nye støvler fra Billi Bi, som var på udsalg 😊

IMG_2763

Der skete dog noget både sjovt og lidt tænkevækkende i går..

Min bror lagde en hilsen til mig på min Facebook profil med et billede af mig fra da jeg var omkring en 18-19 år.

Og jeg vil gerne indrømme det! Det billedet er ikke noget at råbe hurra for.

Tvært imod..

Jeg begyndte at tænke over mit udseende og hvordan jeg efter gymnasiet, hvor jeg havde kort rødt hår, og rødt i mange forskellige nuancer, faktisk havde forandret mig, selvom jeg måske ikke selv syntes det var så meget.

Når jeg kigger på billederne i dag, så ser jeg to meget forskellige personer.

Men det er også en reminder om at jeg er blevet voksen og fundet en anden stil end den gang jeg var 18-19 år.

Som en veninde fra den gang skrev som kommentar, ”det var de gode gamle dage 😂”. Min kommentar: ”Ja, med natdans og masser af øl” – Vi kender hinanden fra folkedans.

Det var sjove tider uden forpligtigelser og uden bekymringer om, et manglende fuldtidsjob, og at de supplerende dagpenge ophører lige om lidt.

Realitet af at være blevet 31 år, er at jeg i dag, stadig er jobsøgende og skal skrive ansøgninger, netværke og lave research på virksomheder. Det fik jeg jo lige et par fif i fredags, så dem skal jeg jo prøve af 😊 Dem kan du læse om her

Til gengæld er det lykkedes mig at holde fri hele weekenden på weekendtur med min mand, børn, min far og masser af gode venner fra folkedansen, og nyde, at jeg kunnet hygge mig, slappe af og have kvalitets tid sammen med dem jeg holder af.

Jeg er dog ikke helt færdig med at fejre min fødselsdag endnu, for en min bedste veninde har inviteret på frokost, så jeg skal holder lige en pause fra min jobsøgning og hygger et par timer med hende 😊

Jeg håber du får en god dag

/Christina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s