Jobsøgning

Kompetence udviklingssamtale

I går fredag havde jeg booket en kompetence udviklingssamtale i min fagforening, for jeg havde brug for noget mere input til min jobsøgning og få indsnævret de brancher som jeg synes kunne være spændende at arbejde i.

Jeg har i mange år arbejdet i Retail branchen, som jeg synes er en utrolig spændende branche, fordi der konstant sker en udvikling i vores forbrugsmønster, men også i hvordan butikkerne er indrettet, kassesystemer og kasser/safepay kasser/selvscanningskasser – dem var jeg med til at indfører i Føtex i et af mine tidligere jobs, det er en anden historie.

Da samtalen var slut, var jeg ikke kommet en branchen tættere.

Til gengæld havde jeg fået en masse gode fif til mit CV, en masse indgangsvinkler til hvordan jeg så kunne gribe min jobsøgning anderleders an. Samt et link til rekrutteringsanalysen 2015 fra Ballisager, hvor der bl.a. er statistisk over hvordan folk er kommet i job. Du kan se den her.

Nu har jeg så et par friske ideer til min jobsøgning som er noteret, så de er klar til brug mandag, for i weekenden her holder jeg fri og
er taget på den årlige weekendtur med folkedanserne til Frederiksværk. Så jeg bruger weekenden på masser af hygge og socialt samvær med familie, venner og bekendte.

IMG_2642

Håber du også får en dejlig weekend.

/Christina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s