Fødselsdag · Motivation · Personlig udvikling

Motiverende online jobsøgningskursus

Et lille ding i indbakken gav mig motivationen tilbage

Livet som jobsøgende kan til tider være kedeligt, men den anden dag, dukkede en mail op fra Jobindex med et nyt online kursus ANNAWAY.

Min første tanke – okay, hvad fan*** skal jeg med det!?

Men som altid, så er der mening med galskaben.

ANNAWAY kurset dumpede ind i min indbakke en af de dage, hvor jeg faktisk var mest opgivende på hele jobsøgningsprocessen. Og da jeg havde set den første video omkring hvad kurset indholder, så blev jeg egentlig fanget og tænkte jeg må videre til næste video for at blive klogere.

Nu tænker du nok, hvad pokker er ANNAWAY?

Ganske kort. ANNAWAY-kursuset er et kursus som er lavet, så man proaktiv får hjælp til at skabe sit eget job udgangspunkt i sin passion. (Anna Nyboes egen beskrivelse af det)

Jeg er nu godt i gang med kurset, og allerede nu er der nogle områder, jeg helt havde glemt hvor meget egentlig betyder for mig i mit arbejdsliv.

Så, som en pligtopfyldende arbejdsmoral. Både for mig selv, men også fra mine kollegaer.

Den kommer hjemmefra – mine forældre har virkelig præget mig til, at sikre, at jeg altid sørgede for at mine lektier og opgaver var lavet som barn, og at jeg sørgede for at møde på arbejde til tiden når jeg havde en vagt. Samt at en aftale, er en aftale, og man kommer til tiden ellers giver man besked.

Jeg synes, at jeg engang i mellem i farten, godt kan glemme hvor vigtigt det faktisk er for mig. Så man kan sige at kurset allerede nu har givet mig en indikation om hvor min passion kan ligge, men også gjort mig bevist om hvilke ting som spiller i mit arbejdsliv for mig.

Andre i mit netværk har bl.a. sat disse ord på mig: energisk, loyal, arbejdsom, pleje af venskaber. Men også at jeg er passioneret omkring min løbetræning, og vores nyeste medlem af familien, vores hund Fie – måske ikke så underligt når hun skal trænes i at blive ren, sidde pænt osv. 😊

Jeg er sikker på, at der kommer mange spændende ting frem mens jeg laver dette kursus. Prøv det selv, hvis du er jobsøgende eller bare har lyst til arbejde lidt med dig selv og din udvikling. Bare klik her 😊 God fornøjelse hvis du også går i gang med det.

/Christina

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s